onsdag 25. september 2013

Lynet Internett

Som tidligere varslet har styret inngått en avtale med Lynet Internett. Gravearbeidet for installasjon av fiberkabler til sameiet vil starte i oktober.  

Lynet antar at dette arbeidet ferdigstilles i siste del av oktober. Eiere og beboere vil få tilsendt informasjon fra Lynet så snart de er klare til å motta bestillinger. 

Informasjonen som styret mottar fra Lynet vil også bli publisert på våre nettsider.

mandag 16. september 2013

Klager på barnehagen

Styret har sendt skriftlig klage til Langaard barnehage basert på tilbakemeldinger fra beboerne. Klagene er hovedsakelig knyttet til barnas bruk av bakgården i Lille Bislett. 

Barnehagen mener alle klagene er ubegrunnet og kun snakk om engangstilfeller. 

For at det ikke skal oppstå misforståelser fremover ønsker barnehagen heretter at beboere som har noe på hjertet sender skriftlig beskjed direkte til daglig leder Charlotte Platou, e-post charlotte@hap.no

onsdag 4. september 2013

Beising av fasaden er ferdig

Oslo Malermesterforretning AS er nå, som planlagt, ferdig med beising av fasaden i Lille Bislett. Har du innspill på resultatet i din leilighet må du melde fra om dette innen 20. september.

Seksjonseier plikter å melde i fra til malerfirmaet om de vil ha dørlisten behandlet. Det anbefales at eier ser over treverket, slik at firmaet har muligheten til å rette eventuelle mangler eller søl.
 

Emnefeltet på e-posten skal være “Lille Bislett” og dine innspill sendes til: anders@ommf.no. Husk og avslutt e-posten med fullt navn, oppgang, etasje, leilighetsnummer og hvilket mobilnummer du nås på.

Bredbåndsavtalen med Canal Digital sies opp

Styret har bestemt å si opp bredbåndsavtalen med Canal Digital i løpet av september. Avtalen skulle gi eiere billig nettilgang, men prisutvikling, rabatt og hastighet matcher ikke lengre andre tilbydere på markedet.
 

Styret har inngått en avtale med Lynet Internett som nå installerer fibernett i sameiet. Dette vil gi en av de raskeste og billigste internettilgangene i Oslo.  

Avtale med Lynet binder ikke den enkelte sameier, noe Canal Digital-avtalen heller ikke gjorde. Men i motsetning til Canal Digital, operer ikke Lynet med skjulte rabattpriser som blir belastet sameiets felleskostnader. 

Lynet Internett  
Vi kommer tilbake med nærmere informasjon fra Lynet Internett når det er klart for bestilling, men kan fortelle om følgende abonnementstilbud:
  • Torden (10/10 mbps), kr 297,- minus 50,- = kr 249,- 
  • Lyn (50/50 mbps), kr 399,- minus 50,- = kr 349,-  
  • Olja Lyn (100/100 mbps), kr 499 minus 100,- = kr 399,-
I tillegg blir det også en gratislinje for dem som bare trenger å ha e-posttilgang i leiligheten.
 

Eiere velger selv nettleverandør 
Styret anbefaler og bytte til Lynet fordi dette gir raskere og billigere internett, men den enkelte eier/beboer står fritt i valg av bredbåndsleverandør til sin leilighet.
 

Avtalen med Lynet Internett inngås direkte med de eiere/beboer som ønsker det uten at sameiets felleskostnader blir belastet.
 

Eiere som ønsker og fortsette bredbåndsavtalen med Canal Digital trenger ikke å foreta seg noe, men må belage seg på høyere månedsavgifter enn tidligere.

Se også Klagestorm mot Canal Digital