fredag 23. november 2012

Ingen enighet med TV 2 om nisjekanalene

Til tross for forhandlinger helt opp til midnatt ble det ikke enighet mellom TV 2 og Canal Digital Kabel-tv. Dermed forsvinner tre nisjekanaler fra vårt tilbud.

Forhandlingene med TV 2 har pågått over lengre tid, men det var ikke mulig å komme til en enighet før tidsfristen.  Dette betyr at TV2s oppsigelse av nisjekanalene TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Filmkanalen og TV 2 Bliss trer i kraft fra natt til fredag. 

- Til tross for intense forhandlinger klarte vi ikke å komme til enighet før tidsfristen var omme. Dermed forsvinner disse nisjekanalene for en kortere, eller lengre periode. TV 2 og TV 2 HD sendes som vanlig til våre 500.000 kunder, sier produkt- og strategidirektør Haakon Li Dragland i Canal Digital Kabel-tv. 

Kostnadsfritt bytte til nye kanaler til 31. januar 2013

Vi har blitt enige med et hundretalls kanaler, deriblant TV Norge-kanalene, CNN, Bloomberg, Sky News, kanalene til Discovery Channel, MTV, BBC og National Geographic, og nylig SF-kanalen, for å nevne noen – og vi får stadig flere samarbeidspartnere. Alle kunder som har valgt nisjekanalene fra TV 2 tidligere kan foreta et kostnadsfritt bytte av kanaler i valgfri Grunnpakke frem til 31.01.13.

Les mer på canaldigital.no.

Med vennlig hilsen
Canal Digital Kabel TV