onsdag 4. september 2013

Bredbåndsavtalen med Canal Digital sies opp

Styret har bestemt å si opp bredbåndsavtalen med Canal Digital i løpet av september. Avtalen skulle gi eiere billig nettilgang, men prisutvikling, rabatt og hastighet matcher ikke lengre andre tilbydere på markedet.
 

Styret har inngått en avtale med Lynet Internett som nå installerer fibernett i sameiet. Dette vil gi en av de raskeste og billigste internettilgangene i Oslo.  

Avtale med Lynet binder ikke den enkelte sameier, noe Canal Digital-avtalen heller ikke gjorde. Men i motsetning til Canal Digital, operer ikke Lynet med skjulte rabattpriser som blir belastet sameiets felleskostnader. 

Lynet Internett  
Vi kommer tilbake med nærmere informasjon fra Lynet Internett når det er klart for bestilling, men kan fortelle om følgende abonnementstilbud:
  • Torden (10/10 mbps), kr 297,- minus 50,- = kr 249,- 
  • Lyn (50/50 mbps), kr 399,- minus 50,- = kr 349,-  
  • Olja Lyn (100/100 mbps), kr 499 minus 100,- = kr 399,-
I tillegg blir det også en gratislinje for dem som bare trenger å ha e-posttilgang i leiligheten.
 

Eiere velger selv nettleverandør 
Styret anbefaler og bytte til Lynet fordi dette gir raskere og billigere internett, men den enkelte eier/beboer står fritt i valg av bredbåndsleverandør til sin leilighet.
 

Avtalen med Lynet Internett inngås direkte med de eiere/beboer som ønsker det uten at sameiets felleskostnader blir belastet.
 

Eiere som ønsker og fortsette bredbåndsavtalen med Canal Digital trenger ikke å foreta seg noe, men må belage seg på høyere månedsavgifter enn tidligere.

Se også Klagestorm mot Canal Digital